Search
Close this search box.

FRONIUS PRIMO GEN24 Premiantul Invertoarelor Hibride

De mai bine de 70 de ani, Fronius este sinonim cu calitatea și fiabilitatea maximă. Testele de rezistență stricte și metodele de testare care depășesc cu mult cerințele legislative, asigură că invertorul îndeplinește cerințe stricte. Dispozitivele sunt supuse influențelor exterioare ale temperaturilor extreme, umidității, gheții, sării, prafului și murdăriei din centrul nostru de cercetare și dezvoltare. Doar atunci un dispozitiv este pus în producție în serie și livrat clienților.

UȘURINȚA UTILIZĂRII, DE LA INSTALARE LA SERVICII
Invertoarele hibride GEN24 Plus suportă o utilizare extrem de ușoară, de la instalare și punere în funcțiune până la service. Șuruburile cu eliberare rapidă, bornele încărcate cu arc și un sistem de montare pe perete fac ca instalația și întreținerea să fie cât mai ușoare pentru montare. Rezultatul pentru dvs. ca instalator: economii impresionante de timp și costuri. Punerea în funcțiune și monitorizarea sistemului pot fi efectuate cu ușurință folosind un dispozitiv final mobil; asistentul de configurare ușor de utilizat poate fi utilizat pe orice smartphone sau tabletă. Tehnologiile încercate, cum ar fi SuperFlex Design înseamnă că invertoarele pot fi utilizate oriunde și oferă o flexibilitate maximă în proiectarea sistemului.

FUNCȚIONALITATE – OPTIMIZATĂ ȘI ORIENTATĂ SPRE NEVOI
Invertoarele Fronius GEN24 Plus sunt soluția all-in-one cu sistem integrat de gestionare a energiei și alimentare cu energie de urgență. Dispozitivele oferă întotdeauna soluția ideală pentru o gamă întreagă de cerințe ale clienților: dacă sistemul va avea o baterie din prima zi sau urmează să fie adăugat mai târziu, un Fronius Ohmpilot trebuie să utilizeze energie fotovoltaică pentru a încălzi apa caldă sau Sistemul fotovoltaic trebuie integrat într-un pachet de automatizare casnică, Fronius GEN24 Plus oferă întotdeauna o soluție adecvată. Cu variante de alimentare de urgență bazate pe necesități, care pot funcționa cu sau fără o baterie, dispozitivele oferă cel mai mare grad de fiabilitate a furnizării pentru sectorul casnic.

RON-currency-flag
RON
EUR-currency-flag
EUR
RON-currency-flag
RON
EUR-currency-flag
EUR