Search
Close this search box.

despre Sistemele de Montaj

K2 Systems

K2 Systems este o companie germană cu sediul la Renningen care dezvoltă și produce sisteme de montare pentru instalații fotovoltaice. Produsele lor sunt fabricate din aluminiu și oțel de înaltă calitate, oferind soluția ideală pentru cerințele oricărei locații – atât pentru o soluție comercială cât și pentru o soluție personalizată.

Pentru K2 Systems, calitatea este esențială și recunosc că echipamentul de montare joacă un aspect cheie într-un sistem fotovoltaic solar. K2 Systems a dezvoltat soluții extrem de funcționale recunoscute pentru conexiunile lor de înaltă calitate și sigure la nivel mondial.

Compania a dezvoltat aplicația K2 + și software-ul K2 Base, care îi ajută pe proiectanți să capteze datele proiectului și să planifice proiecte mai repede decât oricând. Prin K2 Base 3.0 calcularea devizelor devine usoara si rapida.

Revolt Energy Systems proiecteaza si distribuie componente si sisteme K2 complete pentru toate tipurile de acoperis: tigla, tabla metalica ondulata, cutata, trapezoidala, acoperisuri plane.

Avantajele K2 Systems

Pentru toate tipurile de acoperiș

Proiectare personalizata

Experiență internațională de lungă durată

Aplicatie de design profesionala si gratuita

Catalog K2 Systems
produse si preturi
(V07.2021)

Sisteme Acoperis Inclinat

RON-currency-flag
RON
EUR-currency-flag
EUR
RON-currency-flag
RON
EUR-currency-flag
EUR